Solliciteer voor

Jobstudent (m/v/x) – Administratie

Viapass, de interregionale entiteit voor de kilometerheffing voor vrachtwagens, is op zoek naar een jobstudent (20u/week) voor het uitvoeren van administratieve taken in de tweede helft van augustus en/of september. Deze opdracht betreft bijstand voor een audit door Viapass van haar dienstleveranciers.

  Solliciteer nu

Hoe je dag eruit kan zien als jobstudent administratie

Taken:

 • Op basis van een set voertuigdocumenten van een vrachtwagen ga je na aan de hand van een checklist of alle nodige documenten/bewijzen in het voorgelegde dossier vervat zitten. (inschrijvingsbewijs, land van inschrijving, gewicht en euroklasse van het voertuig, …)
 • Je houdt de inventaris bij van de door jou behandelde dossiers

 

 

Gang en kantoorruimte in het Viapass-gebouw

Wat we van een jobstudent administratie verwachten

Als een jobstudent administratie bij Viapass weet je zowel autonoom als in team het werk aan te pakken. Je bent flexibel genoeg om je taken en dagplanning aan te passen waar nodig. In je werk streef je ernaar om uit te blinken in je domein. Je profiel ziet er als volgt uit:

 • Je bent nauwkeurig
 • Je bent georganiseerd en ordelijk
 • Je bent communicatief
 • Je kan een verslag opmaken
 • Je kan je behelpen in het: Nederlands, Frans en/of Engels.
 • Je kan je in de tweede helft van augustus of september minstens één week vrijmaken
 • Je hebt kennis van de Officetoepassingen TEAMS en Excel

Het tofste aan werken bij Viapass? Ongetwijfeld, het feit dat we met nieuwe technologie bezig zijn. Zo werken we momenteel aan een cloudplatform waarmee we nauwkeurige statistieken zullen opmaken rond mobiliteit, zowel in tijd als in ruimte. Je kan bij Viapass dus écht meewerken aan innovaties die mobiliteit in België ten goede komen. Omdat ik meewerk aan de accreditatie van onze partners, kom ik ook nog eens in contact met mensen over heel Europa en volg ik veldtesten ter plaatse.

Arnaud Adam, Geomatician en Data Miner

Wat wij je bieden

Bij Viapass kom je terecht in een jong bedrijf met een dynamisch team. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie, wat zorgt voor een vlakke structuur. Geen ‘ge-meneer’ en ‘ge-mevrouw’ voor ons. Ons kantoor in Brussel bereik je gemakkelijk met je eigen of openbaar vervoer. Of je kan gedeeltelijk van thuis werken.

Je komt terecht in een organisatie die resoluut gaat voor een innovatieve, duurzame en betere mobiliteit. De tolheffing die we namens de gewesten beheren, draagt rechtstreeks bij tot vergroening van de transportsector en een betere infrastructuur.

Daarbovenop krijg je van ons in deze functie:

 • Een competitief loon (barema)
 • Een flexibele werkomgeving, waar je na een korte opleiding jouw taken mag uitvoeren vanuit onze kantoren in Sint-Jans-Molenbeek of thuis.
 • Flexibel uurrooster, 20u/week, te organiseren in 4 à 5 dagen/week; na overleg

Solliciteer nu voor Jobstudent – administratie

Helemaal klaar om ons team te vervoegen? Vul je gegevens dan in via het onderstaande formulier. We verzamelen eerst alle kandidaten en we nemen uiterlijk op 21 augustus contact met je op. De job start ook rond die datum.  Je CV en motivatiebrief kan je ook steeds sturen naar contact@viapass.be. We werken maximaal digitaal, dus hou zeker je inbox in de gaten.

  Laad je cv op (pdf of tekstbestand)

  We houden rekening met uw privacy. We bewaren uw gegevens zodat we uw vraag kunnen behandelen. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

  Wat kan je verwachten als je solliciteert?

  Wie bij ons solliciteert voor een van onze vacatures, zal in de regel de volgende stappen doorlopen. Afhankelijk van de functie wordt hier soms een uitzondering op gemaakt.

  1. Mail ons je CV en motivatie of vul het contactformulier in. Je kan antwoord van ons verwachten tegen uiterlijk 21 augustus.
  2. Indien we je een goede ‘fit’ vinden bij Viapass nodigen we je uit voor een  gesprek.
  3. Je bent aangenomen! We brengen de papierwinkel in orde.

  Onze missie

  Viapass is het interregionaal overheidsagentschap dat de kilometerheffing voor vrachtwagens beheert en coördineert in naam van de drie Belgische gewesten. Als een echte internationale partner garandeert het agentschap een gelijke behandeling van elke weggebruiker en zorgt het ervoor dat de tol correct wordt geïnd en volledig wordt overgedragen aan de gewesten voor hun mobiliteitsoplossingen. Viapass deelt haar kennis en opgedane expertise met al haar stakeholders.

   

  Viapass wil topdiensten leveren door de Europese referentie te zijn voor het betollen van het gebruik van de wegeninfrastructuur. Als agentschap willen we permanent innoverende technologieën onderzoeken. Wij engageren ons om nieuwe oplossingen voor rekeningrijden te bepleiten, te promoten en te testen. Wij willen de baken zijn in interoperabiliteit en standaardisatie.

  Expertise

  Oplossingsgericht

  Klantgericht

  Innovatie

  Integriteit

  Bereikbaarheid en open communicatie

  Toegevoegde waarde

  Efficiëntie

  Deel deze vacature